Distributie van Hydrant Jachtlakken via FOV

10 april 2015 – Wij zijn verheugd u te kunnen informeren over de distributieovereenkomst tussen Hydrant Jachtlakken (merk van Nelf Lakfabrieken BV) en de Friesche Olie- en Verfhandel B.V. (FOV). Na jarenlange samenwerking hebben wij onze band met de FOV bekroond. Met ingang van 1 januari jl. is de FOV exclusief distributeur van Hydrant Jachtlakken voor Nederland.

Met de slogan “oude liefde roest niet” is de productlijn van Hydrant Jachtlakken in de jaren ’80 en ’90 van de vorige eeuw bekend geworden. Hydrant Jachtlakken is een duurzaam kwalitatief productenpallet, speciaal ontwikkeld om de watersport en de jachtbouw te bedienen. Met deze serie producten is Hydrant Jachtlakken kwalitatief, hoogwaardig en prijstechnisch goed concurrerend gebleken.

De Friesche Olie- en Verfhandel is sinds jaar en dag een deskundige totaalleverancier voor de jacht- en scheepsbouw in heel Nederland. Voor elke toepassing hebben zij voor u een kwaliteitsoplossing in huis. Met kernwaarden als: klantgericht, kennis & vakmanschap en kwaliteit heeft de FOV alles in huis om u te adviseren, te voorzien van technisch advies of te zorgen voor promotionele ondersteuning. Indien gewenst komt hun vertegenwoordiger graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken.